Goed verzorgd

Sfeervol genieten op Texel

Lekkere producten

Als je er even tussenuit bent wil je graag het beste voor jezelf. De dagelijkse gang van zaken heb je immers thuis al. Bij ons krijg je daarom de beschikking over een aantal mooie eerlijke Texelse producten.

Ontbijt
Voor het ontbijt maken we waar mogelijk gebruik van producten uit onze eigen tuin. Dat vinden we leuk én het geeft u een versgarantie! Groente en fruit komen dan ook zoveel mogelijk uit onze eigen tuinkas en de eitjes worden gelegd door onze scharrelkippen Chickie en Bert.

Schapenwollen dekbed
Slapen doe je onder een dekbed van wol van echte Texelse schapen. De zilte zeelucht op het eiland zorgt voor een unieke kroesing van de wol, waardoor het heerlijk zacht wordt met een optimaal isolerende werking.
In de zomer een heerlijk koel dekbed, in de winter lekker warm!

Shampoo, douchegel en bodylotion
Ook in de badkamer komen we een echt Texels product tegen. Vanaf 2007 wordt er op Texel lavendel verbouwd op een stuk boerenland nabij Den Hoorn. Van die lavendel worden niet alleen verzorgingsproducten gemaakt, maar ook thee, honing, geurzakjes en bonbons. Bij ons kunt u gebruik maken van de shampoo, de douchegel en de bodylotion. Geniet van het ontspannende effect en de van nature ontsmettende werking.

Eilandkriebel
Onze naaste buren op Spinbaan 11 brouwen bier. De familie Diks is in 2017 begonnen met de Tesselaar Familiebrouwerij en inmiddels hebben zij niet minder dan 7 verschillende bieren in het assortiment. Eén daarvan is de Eilandkriebel, een ondergistend en ongefilterd blond bier van 6,4% Alc.vol. Om u kennis te laten maken staan er 2 flesjes Eilandkriebel voor u klaar. En natuurlijk ontbreken de bijbehorende glazen niet..!