Lekker slapen

Sfeervol genieten op Texel

Een fijn verblijf…

“Als je ergens een kamer boekt, heb je dan het liefste één tweepersoons bed of twee éénpersoons bedden? En slapen jullie dan het liefst onder één dekbed of hebben jullie liever aparte dekbedden?”

Het waren dit soort vragen aan onze vrienden waarmee we onze zoektocht begonnen. Door de antwoorden dachten we een inschatting te kunnen maken van hetgeen de meeste mensen graag zouden zien. Of dat gelukt is laten we graag aan de beoordeling van onze gasten over, maar het is een kamer geworden waar ze zelf graag in zouden blijven slapen…

Een heerlijk bed…

Voor het bed hebben wij gekozen voor twee éénpersoons boxsprings met een matrastopper van 180 cm bovenop. Dit levert een comfortabel bed op waarin u heerlijk weg kunt dromen.

Er liggen twee zgn. Vierseizoenen-dekbedden (1.40m) van Texelse schapenwol op het bed, waardoor u verzekerd bent van een lekker warm dekbed in de winter en een koel ventilerend dekbed in de zomer. Deze dekbedden zijn qua dikte en samenstelling aan uw wensen aan te passen!

Aan beide zijden van het bed bevinden zich stopcontacten, want wij weten hoe fijn het is om ’s avonds je telefoon nog even op te kunnen laden. De nachtkastjes met de schemerlampjes zorgen voor voldoende ruimte en licht om uw spullen bij uw bed kwijt te kunnen.